UVENEER Set

Nový produkt

Unikátny systém, vytvára profilované a hladké kompozitné fazety. Patentovaný systém U-VENEER je jediný svojho druhu.Systém je navrhnutý tak, aby uľahčil a urýchlil realizáciu kompozitných faziet, ktoré majú predvídateľný tvar a symetriu, preto stačí iba jediná návšteva pacienta u zubára.

BALENIE A POPIS DOLE !

Viac detailov

399,00 €

TEMPLATE SET: 2 x 16 ks

EXTRA FULL KIT: 4 x 6 ks (reálnejšia štruktúra zuba (hrbole, výbežky a pod.))

UVENEER - unikátny systém, vytvára profilované a hladké kompozitné fazety, unikátne riešenie pre pokročilých ale aj začinajúcich stomatológov.
Patentovaný systém U-VENEER bol vytvorený zubárom Dr. Sigal Jacobson, pre zubných lekárov - je jediný svojho druhu.
Systém je navrhnutý tak, aby uľahčil a urýchlil realizáciu kompozitných faziet, ktoré majú predvídateľný tvar a symetriu, preto stačí iba jediná návšteva pacienta u zubára.
Tento systém bude slúžiť každému zubárovi pre mnoho, mnoho rokov, pretože nieje iba na jedno použitie !!!

Ako funguje UVENEER?

Transparentná forma je pritlačená ku kompozitu položením na zub a je odstránená po vytvrdnutí materiálu. Formička sa ľahko používa a po autoklávovaní je opakovane použiteľná. Teraz každý zubár môže vykonávať kompozitné fazety za naozaj nízku cenu. UVENEER kompozitné fazety majú predvídateľný konečný tvar, čo vám umožní dosiahnuť požadovaný konkrétny konečný výsledok. UVENEER vytvára kompozitné fazety prirodzeného zuba (lesk, tvar, veľkosť..) a zároveň ušetrí čas, bez zbytočného rezania a leštenie!

Pracujte chytrejšie a rýchlejšie s predvídateľným výsledkom.

Na rozdiel od pomerne drahých prefabrikovaných faziet od iných spoločností s UVENEER zubný lekárov používa svoje vlastné kompozity a môže použiť techniku vrstvenia. Odporúčame používať kompozity, nano-micro hybridné kvôli ich vlastnostiam.
Práca s UVENEER odstraňuje nevýhody spojené s použitím prefabrikovaných systémov, ako je hrúbka, spájanie, výber odtieňa, náklady a skladovanie výrobkov. Výroba je tak jednoduchá a rýchla a zubár môže vykonávať oveľa viac prác tohto druhu bez straty času. UVENEER vytvára skutočnú príležitosť na zvýšenie príjmov. Teraz zubár bez váhania, môže pacientom ponúknuť možnosť použitia kompozitných faziet.


Niekoľko otázok:

V skratke - Ako to funguje ?


Priesvitná forma s kompozitom sa pritlačí na zub na ktorom prebehlo leptanie a bondovanie a nanesenie komozitu. Forma sa odstráni po vytvrdnutí materiálu. Forma sa ľahko aplikuje, a nemá lepkavý povrch.

Čo inšpirovalo túto inováciu?

Kým kompozitné materiály sú stále rafinovanejšie a lepšie, spôsob aplikácie prefabrikovaných kompozitných faziet zostal nezmenený. Nespokojný s nedostatkom príležitostí na dosiahnutie perfektných výsledkov, časovo náročný celý proces, rozhodol o vymyslení UVENEER Dr. Sigal Jacobson z Austrálie.

Je UVENEER na jedno použitie? Sú vhodné pre sterilizáciu?

Áno, sú vhodné pre sterilizáciu po každom použití a môžu byť znovu použité, teda nie sú na jedno použitie, ale naopak na množstvo opakovaní.

Môže UVENEER zvýšiť ziskovosť praxi?

Áno, zubári, ktorí používajú UVENEER hovoria, že robia oveľa viac kompozitných faziet, než predtým, pretože proces sa stala veľmi jednoduchý, rýchly, predvídateľný a menej nákladný pre pacientov.

Aké sú hlavné výhody UVENEER?

Zubný lekár môže použiť formu takmer s každým kompozitom. Výsledky sú predvídateľné a zhodné v každom prípade, pokiaľ ide o konečný tvar zuba, lesk a vzhľad úsmevu, výhodou je aj jednoduchosť použitia. Systém šetrí cenný čas a tento systém je efektívny ako pre zubára tak aj pre pacienta.

Je UVENEER pevný?

UVENEER je odolný a vyzerá ako prirodzený zub, pretože forma pôsobí ako bariéra proti kyslíku a zabraňuje tvorbe vrstvy kyslíka, teda následnému možnému poškodeniu.

Aký je tento systém v porovnaní s prefabrikovanými kompozitnými fazetami?

Na rozdiel od prefabrikovaných kompozitných faziet, UVENEER môže byť použitý s takmer akýmkoľvek kompozitom na trhu v spojení s technikou nanášania a avrstvenia. UVENEER eliminuje nepohodlie prefabrikovaných systémov, ako je ich hrúbka, problémy s odtieňom, dátum exspirácie, vysoké náklady a skladovanie.

UVENEER použitie.

Pre všetky aplikácie kompozitných faziet, pre jeden alebo viac zubov, ako aj pre vytváranie dočasných faziet a koruniek,keď porcelánové fazety sú v príprave v laboratóriu.

Množstvo a veľkosť faziet UVENEER.

UVENEER sú vyrobené v počte 8 horné a 8 dolné, vo veľkostiach - strednej veľkosti (M), veľká (L), ktoré sú vhodné pre väčšinu veľkostí a tvarov zuba. Čoskoro budú k dispozícii aj vo veľkosti XL.


Tipy pre sterilizáciu:

1. Každá forma by mala byť sterilizovaná v autokláve po použití.
2. Formy musia byť umyté, vyčistené a suché pred sterilizáciou. Nenechávajte zvyšky kompozitu na

forme. Forma môže byť čistená z alkoholickými alebo nealkoholickýmí obrúskami.
3. Formy sa autoklávujú pri teplote 134 ° C .
4. Krabica (obal) systému nie je vhodný pre sterilizáciu.

Praktické tipy:

1. Použite kompozit, s ktorým sa ľahko manipuluje a je pomerne tvrdý a má hustú konzistenciu.
2. Pred priložením formy na zub, môžete pridať malé množstvo kompozitu aj na stred formy a

potom zatlačte na stred zuba. (viď video)
3. Po zatlačení formy na kompozit, odstráňte prebytočný kompozit, ktorý vyjde na okraj. Nebojte sa

prebytok možno ľahko odstrániť neskôr, pomocou vrtáka.
4. Nezabudnite vyčistiť formu ihneď po použití alkoholovou handričkou alebo vodou a mydlom.

Akékoľvek zvyšky môžu mať vplyv na lesk a konečný výsledok.

Nezabudnite, že vďaka UVENEER možete tiež robiť výplne triedy IV a V!

UVENEER je systém, ktorý prináša radosť s používania a prináša výsledky, ktoré prekonajú aj vaše očakávania a čo je najdôležitejšie, vaši pacienti budú nadšení!

Balenie obsahuje 2 veľkosti faziet veľkosť M (medium) a L (veľké). Formy na zuby od 14-24 a 34-44. Spolu 32ks UVENEER foriem.