everX Posterior Zväčšiť

everX Posterior

Nový produkt

Materiál vyztužený sklenými vláknami na priame rekonštrukcie rozsiahlych kavít, objemové plnenie (4 mm naraz) biomimetickou technikou. Unikátna stavba reťazenej sklenovláknovej výztuže v kombinácii s vysokým obsahom plniva (77 %) zaručuje mimoriadnu odolnosť voči fraktúram, kompenzácie a tlmenia interných pnutí a funkciu zastavovania mikrotrhlín.

Balenie: 15 x 0,25g, 50 x 0,25g, 30 x 0,25g+pištol

Viac detailov

69,90 €

Nový kompozitný materiál firmy GC vyztužený sklenými vláknami na priame rekonštrukcie rozsiahlych kavít, na objemové plnenie (4 mm naraz) biomimetickou technikou. Unikátna stavba reťazenej sklenovláknovej výztuže v kombinácii s vysokým obsahom plniva (77 %) zaručuje mimoriadnu odolnosť voči fraktúram, kompenzácie a tlmenia interných pnutí a funkciu zastavovania mikrotrhlín. Kondenzovateľný everX Posterior má zníženú polymerizačnú kontrakciu, extrémnu mechanickú odolnosť a znamená najvyšší štandard ošetrenia kavít distálneho úseku priamou technikou.

Materiál everX Posterior má hutnú kondenzovateľnú konzistenciu, aplikuje sa a polymerizuje vo vrstve 4 mm naraz. Bonduje sa štandardnými adhezívami a je možné ho kombinovať s ľubovoľnými univerzálnymi alebo flow kompozitmi. Dodáva sa v univerzálnom translucentnom  odtieni, v štandardných kompuliach.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (1)