MyRay RXDC HyperSphere i.o. (na zavolanie)

Nový produkt

Intraorálny RTG značky MyRay s inovatívnym dizajnom, revolučnou technológiou a ergonómiou, ktoré poskytujú extrémne ostrý obraz s minimálnou dávkou škodlivého žiarenia. Bezdrôtový diaľkový ovládač.

POPIS DOLU!

Viac detailov

0,00 €

– Elektronická brzda s dotykovým ovládaním

– Nekonečný rozsah polôh

– Maximálna všestrannosť

– Kompletná spoľahlivosť

– Vylepšený dopad lúčov vďaka 30 cm vzdialenosti

– RXDC HyperSphere prístroj s napojením na 220 V – 240 V

– Hlavné vodorovné rameno (dĺžky 400, 600, alebo 900 mm)

– Držiak pre diaľkovú montáž ovládača

Redukcia škodlivého žiarenia

Vysokofrekvenčný generátor s konštantným potenciálom (DC) redukuje škodlivé žiarenie, ktoré je charakteristické pre analógové (AC) generátory: prúd je nastaviteľný (od 8 mA do 4 mA), rovnako ako expozičné časy. Dlhý kužeľ (30 cm) so zabudovaným obdĺžnikovým kolimátorom navyše zmenšuje ožiarenú plochu. To maximalizuje kvalitu obrazu a chráni zdravie pacientov a pracovníkov.

Bezdrôtový diaľkový ovládač umožňuje používateľovi ovládať zariadenie (komunikáciou s röntgenovou trubicou) a zároveň si užívať úplnú slobodu pohybu. Prístup k expozičným programom sa poskytuje prostredníctvom dvoch jednoduchých nastavení. Veľký displej zobrazuje monitor sekvenčnej expozície a expozičnú dávku pacienta; radič má navyše bezdrôtové tlačidlo snímania röntgenových lúčov. Ovládanie bezdrôtového zariadenia umožňuje rýchlu a ľahkú inštaláciu: nie sú potrebné žiadne pevné ovládacie panely, čo poskytuje väčšiu slobodu pri umiestňovaní röntgenovej jednotky.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (1)