MyRay Hyperion X9 PRO (na zavolanie)

Nový produkt

Panoramatický RTG Hyperion X9 ponúka 3D technológiu, cefalometrické projekcie a širokú škálu 2D vyšetrení. Mimoriadna platforma, ktorá sa prispôsobí potrebám vašej zubnej ordinácie vďaka senzoru 2D PAN / CEPH, ktorý sa dá ľahko premiestniť, a reverzibilnému teleradiografickému ramenu, ktoré je možné nainštalovať na obe strany.

POPIS DOLU!

Viac detailov

0,00 €

Najkompaktnejší hybridný systém 3 v 1 pre vysokokvalitné 2D a 3D vyšetrenia.

Hyperion X9 Pro spĺňa všetky diagnostické požiadavky pre ľahké začlenenie do pracovného režimu a zaručuje maximálny komfort pre pacienta a operátora. Snímky v kvalite SuperHD umožňujú lekárovi urobiť správnu diagnózu, plná dostupnosť a užívateľská intuitívnosť s inovatívnym plne dotykovým ovládacím panelom a virtuálnym panelom /PC interface/, vrátane „Face to Face“ systémom polohovania zaručujú maximum pohodlia pre pacienta a profesionalitu operátora. Široká škálovateľnosť a modularita Hyperion X9 Pro umožňuje zmeniť nastavenia podľa vašich aktuálnych potrieb.

Hlavnou výhodou 360-stupňového skenovania je značné zníženie artefaktov. RTG kombinuje tento typ akvizície s extrémne rýchlymi časmi vykonania. 

Presné polohovanie pacienta

Polohovanie je rýchle a presné vďaka systému zamerania so 4 premietanými laserovými lúčmi priamo na tvár pacienta a vďaka ergonomickej jednotke na podporu/fixovanie hlavy, ktorá je vybavená 7 upevňovacími bodmi pre maximálnu stabilitu počas skenovania. Polohovanie tvárou v tvár zaručuje maximum slobody pohybu a pohodlie pre pacienta.

Technológia rozpoznávania MRT

Technológia (MRT) umožňuje operátorovi získať jasné a definované snímky bez manuálneho ovládania a nastavenia expozičných parametrov, preto že sa automaticky prispôsobuje skutočnej pacientovej anatomickej štruktúre.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (2)