MyRay Zen-X HD (na zavolanie)

Nový produkt

Kablové RVG Zen-X ponúka všetky výhody digitálnej technológie v reálnom čase na jednoduché získavanie a zdieľanie vysokokvalitných röntgenových snímkov.

Podrobnejší popis DOLU!

Vyberte si veľkosť senzora!

Viac detailov

0,00 €

- Jednoduché, rýchle, prenosné, v reálnom čase

- Maximálna aktívna oblasť s optimálnou ergonómiou

- Odolný voči nárazom, prachu a kvapalinám

- Plug-and-play so softvérom iCapture All-in-one softvér iRYS – aplikácia Free  Viewer a iPAD

- Dostupný v dvoch veľkostiach:

Šetrí čas a zefektívňuje komunikáciu s pacientmi vďaka automatickej akvizícii a priamemu pripojeniu cez USB. Je vybavený ergonomickým dizajnom s vyhladenými okrajmi, zaoblenými rohmi a spevneným káblom, čo maximalizuje tak aktívnu oblasť, ako aj pohodlie pri určovaní polohy. Vyrobený z extrémne odolných materiálov najvyššej kvality, je kompatibilný so všetkými intraorálnymi röntgenovými generátormi.

Najnovšia generácia viacvrstvového senzora v HD rozlíšení

Scintilátor céziového jodidu (CsI) zachytí röntgenový lúč a konvertuje ho na viditeľné svetlo pri zachovaní kvality obrazu. Vrstva optických vlákien (Fiber Optics Plate) kolimuje žiarenie na snímač a chráni ho pred priamym röntgenovým prienikom. Zariadenie na snímanie s vysokým rozlíšením s článkami s veľkosťou 20 μm (HD CMOS) konvertuje svetlo na digitálny obraz, ktorý je potom spracovaný palubnou elektronikou pripravenou na prenos do portu USB.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (4)