Stern Weber S200 (na zavolanie)

Nový produkt

Stomatologická súprava Stern Weber S200 s decentným vzhľadom a spoľahlivou komfortnou technológiou. Rýchle ovládanie cez dotykový displej. Kreslo stojí na zemi, pľuvadlový blok je integrovaný v kresle.

POPIS DOLU!

Viac detailov

0,00 €

Čo pridáva obrovskú hodnotu stomatologickej súprave S200 je rozsiahla dostupnosť high-tech príslušenstva, ktoré si môžete zvoliť tak, aby sa prispôsobila čo najviac ideálnemu liečebnému procesu.

Operadlo chrbta Nordic bolo vytvorené pre dlhšie ošetrenia, pohodlie pacienta ostáva nenarušené. Okrem ergonomického dizajnu si môžete vybrať čalúnenie v štrnástich farbách, až päť ďalších hygienických systémov, dve konzolytri rôzne operačné svetlá a päť nožných ovládačov Stern Weber.

Voliteľný ovládací LCD panel s ľahko čitateľnými ikonami poskytuje komplexné údaje o parametroch prístroja, rovnako ako aj ďalších tlačidiel pre poloautomatické hygienické zariadenia a všetky obvyklé klávesy pre pohyb kresla pacienta, osvetlenia, endo funkcie a ďalších funkcií. 

 

Ovládací panel s dotykovou LCD obrazovkou, stomatologická súprava Stern Weber S200 obsahuje všetky prvky potrebné na endodontické ošetrenie. Apex lokátor je riadený riadiacim softvérom a pomocou mikromotora s endo funkciami.

Vďaka špecializovanému kolienku STERN WEBER GOLDSPEED EVO E4 umožňuje Apex lokátor zobraziť vzdialenosť apexu počas fázy ošetrenia koreňového kanála. Blížiaci sa vrchol je tiež indikovaný zvukovo. Z dôvodu zvýšenia bezpečnosti sa otáčanie mikromotora po dosiahnutí automaticky deaktivuje.

Bezuhlíkový mikromotor najnovšej generácie i-XS4, ktorý je k dispozícii ako voliteľný doplnok, je ľahký a všestranný. Vhodný pre konzervatívnu a protetickú stomatológiu, je tiež cennou pomôckou pri endodontických prácach a je plne autoklávovateľný. Rozsah otáčok od 100 do 40 000 ot./min.

Integrovaný RTG a RVG set na zubnej súprave

Rýchla diagnostika RTG vyšetrenia. Získajte obraz snímku okamžite na monitore a v PC stanici. Snímateľný senzor s USB káblom umiestneným na stolíku lekára dokáže snímať obrázky vo vysokom rozlíšení s minimálnou dávkou žiarenia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (5)