Stern Weber S280 TRC (na zavolanie)

Nový produkt

Stomatologická súprava Stern Weber S280TRC s decentným vzhľadom a spoľahlivou špičkovou technológiou. Ergonomicky prispôsobené čalúnenie, nosnosť do 190 kg a bezpečný, tichý a spoľahlivý systém motorov. Systém zaveseného kresla pacienta na pľuvadlovom bloku.

POPIS DOLU!

Viac detailov

0,00 €

Stomatologická súprava Stern Weber S280TRC s možnosťou: Continental – horného vedenia hadíc a International – spodného vedenia hadíc.

Vďaka modernému dizajnu, ktorý kombinuje veľký, ľahko čitateľný displej s ergonomickým a jednoduchým rozložením nástrojov, poskytuje ľahkosť a jednoduchú manipuláciu. Vďaka starostlivo navrhnutým držiakom nástrojov sú všetky nástroje usporiadané tak, aby ich bolo možné ľahko uchopiť.

Inovatívna horizontálna posuvná funkcia kresla pacienta, ktorá je k dispozícii ako voliteľná výbava, dodáva operačný priestor zubným lekárom pracujúcich v polohe 12 hodín. Pri synchronizácii s pohybmi operadla chrbta horizontálne posúvanie minimalizuje akúkoľvek kompresiu alebo natiahnutie chrbta pacienta. Ideálne pri práci s mikroskopom.

Integrovaný Apexlokátor a Reciproc priamo v zubnej súprave. S prístupom k predinštalovanej knižnici môže zubný lekár vo voliteľnom móde poskytnúť ošetrenie bežnými nástrojmi a reciprokačnými nástrojmi. Vďaka špeciálnemu násadcu Stern Weber EVO E4 umožňuje apex lokátor zobrazenie apexu na displeji. Priblíženie apexu je tiež zvukovo signalizované.

Systém obsahuje vyspelú technológiu, vrátane röntgenovej jednotky s digitálnym bezdrôtovým ručným ovládačom, LED monitor s voliteľnou dotykovou obrazovkou a digitálny senzor najnovšej generácie. Röntgenový snímok je možné zobraziť v priebehu niekoľkých sekúnd na displeji 22 ”aj 7” na ovládacom paneli Full Touch vo verzii Multimedia. Diagnostický potenciál sa zvyšuje a doba liečby sa skracuje.

HD Zen-X senzor s USB káblom, ktorý je umiestnený na stolíku lekára, dokáže zachytiť snímky s vysokým rozlíšením s minimálnou dávkou žiarenia.

Beztieňové svietidlo

Nové LED svetlo je významným krokom vpred vo vývoji klinického osvetlenia. Index podania farieb (CRI) presahuje 95. Široký záber a vynikajúca hĺbka ostrosti (od 55 do 85 cm) eliminujú počet opakovaní umiestnenia lampy počas liečby.

LED MCT Venus reaguje na každú potrebu s konkrétnym nastavením. Existujú tri rôzne nastavenia, optimalizované pre rôzne okolnosti: 4300K teplé svetlo pre chirurgickú liečbu; 5000 K neutrálne svetlo pre realistické zachytávanie farieb; 5500K chladné svetlo pre konzervatívnu prácu. Práca v „kompozitnom“ režime zabezpečuje dobrú viditeľnosť v rámci prevádzkovej oblasti bez narušenia kompozitnej polymerizácie.

Peristaltická pumpa, ovládaná prostredníctvom ovládacieho panela Full Touch, je integrovaná do stolíka lekára, čím sa eliminuje potreba ďalších modulov alebo mobilných vozíkov okolo stomatologického kresla.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (5)