Stern Weber S300 (na zavolanie)

Nový produkt

Stomatologická súprava Stern Weber S300 s decentným vzhľadom a spoľahlivou komfortnou technológiou. Výhoda tejto zubárskej súpravy je v nesmiernej flexibilite konfigurácií. Kreslo stojí na zemi, pľuvadlový blok je integrovaný v kresle.

POPIS DOLU!

Viac detailov

0,00 €

Ponúkame dva ergonomické modely radu – Continental – horné vedenie hadíc a International – spodné vedenie hadíc – zahŕňajú plné rozhranie voľne dostupných možností: nástrojov, systémov, príslušenstva.

Apexlokátor a Reciproc je integrovaný priamo v zubnej súprave. Už nebudete potrebovať ďalšie dodatočné zariadenia.

Beztieňové svietidlo

Nové LED svetlo je významným krokom vpred vo vývoji klinického osvetlenia. Index podania farieb (CRI) presahuje 95. Široký záber a vynikajúca hĺbka ostrosti (od 55 do 85 cm) eliminujú počet opakovaní umiestnenia lampy počas liečby.

LED MCT Venus reaguje na každú potrebu s konkrétnym nastavením. Existujú tri rôzne nastavenia, optimalizované pre rôzne okolnosti: 4300K teplé svetlo pre chirurgickú liečbu; 5000 K neutrálne svetlo pre realistické zachytávanie farieb; 5500K chladné svetlo pre konzervatívnu prácu. Práca v „kompozitnom“ režime zabezpečuje dobrú viditeľnosť v rámci prevádzkovej oblasti bez narušenia kompozitnej polymerizácie.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (5)