Stern Weber S380 TRC (na zavolanie)

Nový produkt

Stomatologická súprava Stern Weber S380TRC s decentným vzhľadom a spoľahlivou špičkovou technológiou. Systém zaveseného kresla pacienta na pľuvadlovom bloku. Vďaka použitej technológii a tuhosti konštrukcie je možné integrovať priamo do súpravy multimediálne prístroje a digitálne X-ray systémy.

POPIS DOLU!

Viac detailov

0,00 €

Stomatologická súprava Stern Weber S380TRC s možnosťou: Continental – horného vedenia hadíc a International – spodného vedenia hadíc.

Ideálna pre všetky ortodontické ošetrenia, sedacia poloha nastaviteľná do akejkoľvek výšky umožňuje prirodzenú oklúziu medzi oboma oblúkmi a so stoličkou bez prekážok umožňuje zubnému lekárovi vykonávať extrakcie s väčšou ľahkosťou.

Vďaka otočeniu poháňaného kresla a polohovaniu v ideálnej výške pre všetky veľkosti tela je prístup ku kreslu pre každého pacienta pohodlný, zvlášť pre starších a imobilných pacientov.

Nové beztieňové svetlo LED MCT

Nové LED svetlo je významným krokom vpred vo vývoji klinického osvetlenia. Index podania farieb (CRI) presahuje 95. Široký záber a vynikajúca hĺbka ostrosti (od 55 do 85 cm) eliminujú počet opakovaní umiestnenia lampy počas liečby.

LED MCT Venus reaguje na každú potrebu s konkrétnym nastavením. Existujú tri rôzne nastavenia, optimalizované pre rôzne okolnosti: 4300K teplé svetlo pre chirurgickú liečbu; 5000 K neutrálne svetlo pre realistické zachytávanie farieb; 5500K chladné svetlo pre konzervatívnu prácu. Práca v „kompozitnom“ režime zabezpečuje dobrú viditeľnosť v rámci prevádzkovej oblasti bez narušenia kompozitnej polymerizácie.

Vďaka modernému dizajnu, ktorý kombinuje veľký, ľahko čitateľný displej s ergonomickým a jednoduchým rozložením nástrojov, poskytuje ľahkosť a jednoduchú manipuláciu. Teraz je stolík lekára ľahší, s kompaktnejšou geometriou, čo umožňuje dosiahnuť akúkoľvek pozíciu s minimálnym úsilím.


S prístupom k predinštalovanej knižnici môže zubný lekár vo voliteľnom móde poskytnúť ošetrenie bežnými nástrojmi a reciprokačnými nástrojmi. Vďaka špeciálnemu násadcu Stern Weber EVO E4 umožňuje apex lokátor zobrazenie apexu na displeji. Priblíženie apexu je tiež zvukovo signalizované.

Peristaltická pumpa, ovládaná prostredníctvom ovládacieho panela Full Touch, je integrovaná do stolíka lekára, čím sa eliminuje potreba ďalších modulov alebo mobilných vozíkov okolo stomatologického kresla.

Integrované multimédiá

Integrovaný intraorálny RTG systém je obrovskou výhodou pre rýchlu diagnostiku. Pomocou prepracovaného systému môžete mať intraorálny RTG zavesený na zubnej súprave. Na stolíku lekára si môžete zvoliť ako šiesty nástroj kameru/polymerizačnú lampu/ RVG Zen-X HD. Po vyhotovení snímku sa Vám snímok zobrazí na monitore. 

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (5)