GNATUS Syncrus G8

Nový produkt

Vysoká kvalita/komfort a vynikajúca cena je devízou tejto stomatologickej súpravy. Produkt od spoločnosti GNATUS (Brazília) s množstvom volitelných nástrojov a prístrojov. Už v základnej výbave ohúri koženým prešívaným čalúnením, masážnym systémom či osadením špičkových NSK koncoviek. Spája kvalitu materiálov, prepracovanú ergonómiu a moderný dizajnu.

VIAC INFO DOLE

Viac detailov

0,00 €

Vysoká kvalita/komfort a vynikajúca cena je devízou tejto stomatologickej súpravy. Produkt od spoločnosti GNATUS (Brazília) s množstvom volitelných nástrojov a prístrojov. Už v základnej výbave ohúri koženým prešívaným čalúnením, masážnym systémom či osadením špičkových NSK koncoviek. Súprava je vyrobená z kvalitných materiálov, prepracovanej ergonómie a moderného dizajnu. Všetky funkcie sú usporiadané intuitívne na dosah lekára.

EASY-FIX SYSTEM - poskytuje jednoduchšie čistenie opierky nôh pacienta (stačí po čase jednoducho vymeniť a nie prečalúniť celú súpravu)

ULTRA COMFORT-MASSAGE KIT – zabudovaný masážny systém, ktorý v kombinácii s exkluzívne prešívaným koženým čalúnením, poskytuje väčší komfort pre pacienta a minimalizuje stres a únavu počas procedúr. Nezávislé ovládanie, ktoré môžno ovládať pomocou ovládača.

HEAD REST – opierka hlavy s Bi-kĺbovým, odnímateľným, anatomickým predným, zadným, pozdĺžnym a výškovým pohybom. Jednoduché používanie prostredníctvom systému Click.

SAFETY - bezpečnostný systém, ktorý pri narazení na prekážku preruší pohyb kresla.

NTEGRATED FOOT CONTROL - integrovaný nožný ovládač Syncrus G8 zjednocuje všetky nožné príkazy a umožňuje aktiváciu súpravy, svetiel, vodných jednotiek a zariadení.

OPTIMA MX2 BIEN-AIR KIT - elektrický mikromotor s jemným ladením: 100 až 40 000 ot./min. 1:1 až 1:5 500 až 200 000 ot./min. . Regulácia krútiaceho momentu so širokým rozsahom variácií 0,13 N.cm až 3,5 N.cm. Vybavený aj Auto-reversom.

LED NEGATOSKOP - široké pole osvetlenia pre lepší pohľad na intraorálne snímky. Biele LED osvetlenie.

ROD LOCK SYSTEM - odľahčenie napätia v hadici s väčšou pohyblivosťou násadcov. Možnosť osadenia až 6 nástrojov na strane lekára a 4 na strane asistenta. Všetky koncovky sú osadené od svetového výrobcu NSK Nakanishi.

DENTAL LIGHT SIRIUS SENSOR – LED osvetlenie, ktoré minimalizuje potrebu neustáleho prestavovania svetelného lúča. Rôzne modely (voliteľné). 5 LED diód - intenzita svetla 35, 25 a 15 000 luxov. 3 LED diódy - intenzita svetla pri 30, 20 a 10 000 Lux. LED diódy 3x2 - intenzita svetla 35, 25 a 15 000 Lux a oranžová LED 5000 Lux.

WATER UNIT - 180 ° natočenie vody - absolútny komfort pre pacienta. Celková manévrovateľnosť počas práce. Dvojitá aktivácia prietoku vody. Trojitá striekačka a dýza s jedinečným tvarom, odstredivkou, odnímateľna a autoklávovateľna. Funkcia Air + spray

CHROMOTHERAPY - Programovateľný, viacfarebný systém osvetlenia LED.
Obsahuje koncept chromoterapie, ktorý poskytuje príjemnejšie prostredie.

VYŽIADAJTE SI INDIVIDUÁLNU CENOVÚ PONUKU – TOP CENA !!!

Zabezpečujeme odbornú montáž, záručný ako aj pozáručný servis. Sme partnerom oficialného importéra značky GNATUS.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (6)